Neka Vas niska cena u ponudi ne zbunjuje, kvalitet je ono čime se predstavljamo! Niska cena je samo posledica naše odluke da na tržište izbacimo ponudu koja se ne odbija i koja govori sama za sebe. Ovo je odlika svih Memoris artikala iz naše ponude.

Ogromno iskustvo i kvalitet nalaze se u svakom od Memoris proizvoda, jer se 95% artikala proizvodi u Pakistanu, u fabrikama gde su se nekada proizvodili najveći svetski brendovi. U Kini se od tekstila proizvode samo štucne ali je razlog tome što takav kvalitet ne postoji nigde u svetu.

Memoris štucne imaju mrežasti deo izrade na članku i listu, ali i iznad stopala na nozi što proizvod čini jedinstvenim na tržištu. Osim što estetski lepo izgleda, jako je praktično jer se noga manje znoji.

Memoris Dresovi su izrađeni od materijala koji se rade specijalno na naš zahtev, izuzetno tanak materijal poskupljuje značajno izradu, ali je takav materijal izuzetno lagan za nošenje, brzo se suši, elastičniji je pa samim tim i otporniji, izdržljiviji od drugih materijala.
Memoris golmanski kompleti su izrađeni od izuzetno otpornih materijala, laki za održavanje i pranje, kompletno obloženi specijalnim zaštitom na delovima gde je to neophodno. Pažljivo pozicioniran zaštitni deo koji čuva lakat, podlakticu i nadlakticu u slučaju dresa sa dugim rukavom.

Kod golmanskih pantalona zaštita je kompletna sa svih strana, a kod šorca zaštita je na kompletnom bočnom delu.

Polo Majce, duksevi, izrađeni su od materijala koji se ne gužva, lagani su i moderni sa dizajnom koji se lako uklapa.

¾ pantalone ili bermude za trening su izuzetno lagane za nošenje a material je izuzetno otporan.

Šuškavac trenerica je sa kapuljačom koja se nalazi u kragni i po potrebi se izvlači vrlo jednostavno. Zimska jakna je lagana a topla, isto sa kapuljačom u kragni, napred je kroj kraći, a pozadi duži što izgleda odlično.

Trening trenerica je artikal čijom smo cenom najzadovolnjiji dok je paradna trenerica nesto na čiji smo kvalitet odnosno udobnost i trajnost materijala, dizajn posebno ponosni.

Svaka ušivna deklaracija ili etiketa urađena je na engleskom, ali i na srpskom jeziku, da bi se naš brend prepoznao kao domaći.
Pored najkvalitetnijih materijala, profesionalne izrade i interesantnog dizajna Memoris ima i najbolje cene, ali i posebne uslove za klubove. Verujemo da će se svima isplatiti, a Vi ćete od nas uvek dobijati više nego što očekujete. Pratićemo Vaš tim i Vaše rezultate, a u skladu sa Vašim uspesima moguća su razna prijatna iznenađenja sa naše strane.
Robu prodajemo isključivo sa lagera i ništa nećete čekati. Garantujemo da jedan model i isti dizajn držimo najmanje 3 godine u ponudi, što za Vaš tim znači da ne morate svake godine kupovati nove dresove, već možete samo dokupiti količinu ukoliko dođe do gubitka opreme ili promene igrača. To je naša prednost u odnosu na konkurenciju, zato što ostali brendovi koji izrađuju opremu na ovom nivou kvaliteta obično i u istoj sezoni ne mogu ponoviti isti dizajn u isporuci.

Maloprodajna cena: 18,02 € M1300 Dres set - kratki rukav
Maloprodajna cena: 19,50 € M1305 Dres set - dugi rukav
Maloprodajna cena: 4,68 € MA103 Štucne
Maloprodajna cena: 12,73 € M1308 ¾ pantalone
Maloprodajna cena: 15,23 € M1306 Polo majica
Maloprodajna cena: 21,29 € M1302 Golmanski dres - dugi rukav
Maloprodajna cena: 23,63 € M1304 Golmanske pantalone
Maloprodajna cena: 25,37 € M1401 Trening trenerka
Rezultati 1 - 8 od 19

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

25 novembar 2015
27 novembar 2015
27 novembar 2015
27 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, Koče Kapetana 86, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search