Memoris lopte izrađene su od najfinije veštačke kože, od najskupljih materijala poslednje generacije koji su namenski napravljeni i posebno testirani za fudbalske i futsal lopte.

Memoris brend pažljivo prati napredak tehnologije i u skladu sa promenama konstantno radi na unapređenju svih svojih proizvoda. Kao potvrda navedenog napravljene su revolucionarne lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova.

Proizvodnja lopti odvija se u Pakistanu, u istim fabrikama u kojima se izrađuju artikli najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova na svetu. Sve manufakture u kojima se izrađuju Memoris lopte poseduju obilnu referens listu svetski čuvenih brendova za koje uslužno vrše proizvodnju i FIFA sertifikate o kvalitetu izrade.

Svi modeli urađeni su po FIFA A (FIFA Approved) ili FIFA I (FIFA Inspected) standardima. Ovi standardi su jako zahtevni, zato što obuhvataju strogu specifikaciju osobina, ponašanja i izgleda lopte. FIFA ima propisane standarde za obim, težinu, sfernost, gubitak pritiska, apsorbciju vode i odskok lopte. Mi poštujemo ove standarde osim u slučajevima kada smo uspeli da napravimo neke modele sa karektaristikama iznad najstrožijih zahteva ali u svakom slučaju garantujemo Vam kvalitet svake Memoris lopte.

Garancija ne važi samo za mehanička oštećenja kao što vam na auto ne važi garancija u slučaju sudara. Ono što Vam nudimo je da, ako dođe do mehaničkog oštećenja koje ne pokriva garancija, možete kod nas da nabavite najkvalitetnije unutrašnje gume za fudbal ili futsal lopte i da popravite oštećenje, a da ne kupujete novu loptu.

Lopte sa oznakom “New” su nove lopte, urađene sa novom tehnologijom u ručnoj izradi lopti, takozvano unutrašnje zatvaranje šavova. Svaka lopta nekada pukne po završnom šavu a u ovom slučaju su zavrsni šavovi sa unutrašnje strane što podiže dugotrajnost lopte. Nov način izrade dovodi loptu do savršenstva po pitanju rotacije, otskoka i preciznosti. Pored svega toga apsorbcija vode je nekoliko puta manja od najstrožih FIFA A standarda propisanih za najviši kvalitet lopte. U pitanju je specijalni zaptivni material po šavovima sa spoljne strane koji je vidljiv odmah kada uzmete loptu. Sve ovo sto smo napisali iako deluje nestvarno ni približno nije jednako utisku koji ćete imati nakon igre našim loptama. Uz sve ovo posebna priča je promotivna cena za sve naše nove lopte. Smisao promotivnih cena je da svima budu dostupne lopte najnovije generacije, da svima pokazemo šta smo uradili.

Ono što je najbitnije i postavlja se nama kao najčešće pitanje je sledeće: Sve lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova mogu se popravljati, može im se menjati unutrašnja guma. Razlika je što se nakon popravke ta lopta zatvara na uobičajeni način kao i svaka lopta urađena po starim principima šivenja. Takva lopta će opet biti odlična za igru, a izgubiće se samo neke karakteristike lopte za koje realno niste znali da postoje do kupovine naših revolucionarnih lopti sa unutrašnjim zatvaranjem šavova.

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu, što pokazuju naša testiranja i svi zadovoljni igrači koji uživaju u fudbalu i futsalu sa Memoris loptama. Osim što dugo traju, zbog kvalitetne izrade ne menjaju svojstva ni posle dugotrajne upotrebe.

Maloprodajna cena: 23,01 € M1182 CREATIVE+ Fudbal “New”
Maloprodajna cena: 21,84 € M1181 CREATIVE Fudbal
Maloprodajna cena: 21,53 € M1180 DRIBBLER Fudbal “New”
Rezultati 1 - 3 od 3

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

27 novembar 2015
27 novembar 2015
27 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, Koče Kapetana 86, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search