Memoris Srbija

Dobrodošli na sajt koji će Vas uputiti da proverite kako je moguće imati visok kvalitet i neverovatno niske cene u isto vreme. Želimo da politikom promotivnih cena proizvode učinimo dostupnim svima i tako pokažemo kvalitet Brenda. Cene u našoj ponudi su dva do tri puta niže u odnosu na ponude iz kategorije sličnog kvaliteta, a gotovo iste ili čak niže od ponude iz kategorije najnižeg kvaliteta. Ostavili smo mogućnost da čak i ukoliko neko ne veruje u kvalitet ipak proba naše proizvode zbog najniže cene na tržištu. Kada kažemo sličan kvalitet u odnosu na najpoznatije brendove, koristimo reč “sličan” da ne bi zvučali pretenciozno, a inače u kvalitetu trenutno nema znaka jednakosti ni sa jednim brendom. Jednostavno, brendovi ulažu u reklamu Brenda, i ne koriste materijale koje koristimo mi. Oni koriste dobre materijale i bolji im nisu potrebni iz razloga jer su oni već poznati brend. Naša pozicija je drugačija kao pozicija novog Brenda na tržištu i zahteva posebno dokazivanje. Zato se naši proizvodi izrađuju od najkvalitetnijih materijala koji velikim brendovima nisu isplativi a pretpostavljamo da nisu ni potrebni jer ljudi veruju u reklame tog tipa.

Naši proizvodi izrađuju se svuda po svetu u fabrikama koje imaju kvalitet i dobru referentnu listu koja znači da su već radili proizvode za vodeće svetske brendove. Svi znamo da poslednjih godina nijedan vodeći brend ne izrađuje proizvode u svojoj zemlji već proizvode svuda u svetu zbog povoljnije izrade. To radimo i mi ali je u našem slučaju na prvom mestu kvalitet i izbor najkvalitetnijih materijala pa tek onda cena izrade. Većina naših materijala izrađuje se posebno na naš zahtev što našu ponudu čini jedinstvenom. Čak i u situacijama kada neki material liči na naš to nikako ne znači da je to isti materijal. Najbolji primer za to su dresovi gde smo kao osnovu uzeli najkvalitetniji materijal Brenda koga smo zastupali ali smo ga na naš zahtev napravili boljim. Materijal je tanji što zahteva tanje igle i skuplju izradu ali se zato brže suši, laganiji je za nošenje i elastičniji odnosno izdržljiviji.

Osnov na kome se zasniva naš kvalitet je kvalitet proizvoda u upotrebi, na primeru lopti to je ponašanje lopte u igri, perfomanse, rotacija, odskok, let… na primeru patika je udobnost u igri, savitljivost, bezbednost, preciznost šuta i ušteda energije. Nije nam bio cilj trajnost proizvoda, samo ekstremno dobar kvalitet i ponašanje tokom upotrebe. Međutim ispostavilo se da je trajnost dva ili tri puta veća od sličnih proizvoda na tržištu a do toga smo verovatno došli upotrebom najnovijih i najskupljih materijala na tržištu. Bili smo zatečeni i iznenađeni kada je na testiranju naših patika kod Jugoinspekta test došao do kraja mogućnosti softvera, (500.000 savijanja i 100.000 potisaka za unutrašnjost patike ) bez oštećenja patika. Profesionalne patike se testiraju do 150.000 savijanja pa je zato softver predviđen da radi do 500.000 savijanja. O svemu postoji dokumentacija koju objavljujemo na sajtu.

Svi naši proizvodi se dugo testiraju i usavršavaju pre odobrenja da se krene sa masovnom proizvodnjom. Vrlo često se tokom testiranja dodaju razna poboljšanja čak i kada je već dobijen proizvod vrhunskog kvaliteta. Uvek može i bolje, naš je moto. Dok su zadovoljne mušterije hvalile naše lopte mi smo ih dodatno usavršavali i kao rezultat toga uskoro stižu lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova kao potpuno nov pristup ručnoj izradi lopti za fudbal i futsal. Lopte su dugotrajnije a pri tome su još i sve karaktaristike lopte (rotacija, let, odskok, preciznost…) podignute na nivo koji ne postoji na tržištu.

Naša reklama su zadovoljni kupci koji o kvalitetu i ceni pričaju svojim prijateljima i našim budućim kupcima. Naš uspeh pod ovakvim pristupom zavisiće, kao i u sportu, od čitavog tima. Naš tim činiće svi naši kupci, gde se nadamo da ćete biti i Vi, čitaoci ovih redova… Možemo se održati samo ako nas Vaša priča preporuči dalje, ako nam Vaše zadovoljstvo stvori marketing.
Naša priča nije samo ovo, već nešto mnogo više. Mi smo tu da pratimo Vaše zadovoljstvo korišćenja naših proizvoda, spremni da prihvatamo svaku pohvalu i kritiku (ako ih bude) da damo mnogo više od obične garancije za sve naše proizvode, a ako ste deo nekog kluba tu smo da pratimo Vaše rezultate i nagrađujemo. Nagrađujemo uspehe, nagrađujemo vernost našim proizvodima, kao i preporuke koje dajete za nas… Spremni smo da u naš tim primimo sve prave sportiste, koji neguju sportski duh i da korektno igramo…
Pronađite najbližeg distributera u delu sajta Kontakti…

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

27 novembar 2015
27 novembar 2015
27 novembar 2015
27 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, Koče Kapetana 86, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search