Lopte za futsal ili mali fudbal su naša specijalnost. Niko se ovim loptama nije na takav način posvetio kao mi, sa toliko pažnje do usavršavanja najsitnijih detalja. Velika ljubav prema tom sportu, a posebno nepostojanje savršene lopte za futsal stvorili su poseban motiv kod nas da se posvetimo izradi najboljih futsal lopti na tržištu. Jedini smo brend koji ima 13 različitih futsal lopti od kojih je samo jedna trening lopta dok su sve ostale meč lopte. Futsal lopta je u narodu poznata kao lopta sa tegom ali tu nikada nije bilo tega već je izrada takve lopte čitava nauka, to zaista ne može svako uraditi na pravi način i mi smo tu pronašli izazov. Istina u vezi lopti sa tegom ili lopti sa gelom je zapravo lopta sa posebno konstruisanom punjenom unutrašnjom gumom za ravnotežu kod niskog odskoka i dobrim zadržavanjem vazduha.

Koristili smo najrazličitije materijale kako bi napravili najbolju loptu u zavisnosti od podloge na kojoj se igra ali i da bi zadovoljili različite ukuse igrača. U osnovi svakog materijala, spoljnji sloj je fleksibilan, izdržljiv, otporan. Poliuretan na jako kompresovanoj osnovi materijala koja nije tkana. Veštačka koža je veoma jaka, ali u isto vreme i mekana i fleksibilna. U sendviču između zadnjih slojeva materijala i sintetičke kože je veoma mekan, izdržljiv, elastičan i lagan vazdušni dušek (jastuče) sa zatvorenim ćelijama EPDM. Ovaj vazdušni dušek ima brzo vreme vraćanja u normalu, odbija vodu i ima dobru ’’memoriju odskakanja’’. Ceo spoljni kompleks je potporan mrežom blisko tkanih, jakim radom poliester materijala. Ovaj jak mrežni rad ne samo da daje potporu celom kompleksu već takođe ograničava deformaciju lopte šutiranjem.

Ovaj fenomen je posebno od pomoći jer održava let lopte stabilnim i predvidivim.
Ovakvim pristupom kao i promotivnim cenama brzo smo definisali uspeh na tržištu ali smo uprkos uspehu nastavili da usavršavamo lopte sa kojima su svi već bili prezadovoljni.

Posledica toga su futsal lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova. Lopte sa oznakom “New” su nove lopte, urađene sa novom tehnologijom u ručnoj izradi lopti, takozvano unutrašnje zatvaranje šavova. Svaka lopta nekada pukne po završnom šavu, a u ovom slučaju su završni šavovi sa unutrašnje strane što podiže dugotrajnost lopte. Nov način izrade dovodi loptu do savršenstva po pitanju rotacije, otskoka i preciznosti. Pored svega toga apsorbcija vode je nekoliko puta manja od najstrožih FIFA A standarda propisanih za najviši kvalitet lopte. U pitanju je specijalni zaptivni material po šavovima sa spoljne strane koji je vidljiv odmah kada uzmete loptu. Sve ovo što smo napisali iako deluje nestvarno ni približno nije jednako utisku koji ćete imati nakon igre našim loptama. Uz sve ovo posebna priča je promotivna cena za sve naše nove lopte. Smisao promotivnih cena je da svima budu dostupne lopte najnovije generacije, da svima pokažemo šta smo uradili.

Ono što je najbitnije i postavlja se nama kao najčešće pitanje je sledeće: Sve lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova mogu se popravljati, može im se menjati unutrašnja guma. Razlika je što se nakon popravke ta lopta zatvara na uobičajeni način kao i svaka lopta urađena po starim principima šivenja. Takva lopta će opet biti odlična za igru, a izgubiće se samo neke karakteristike lopte za koje realno niste znali da postoje do kupovine naših revolucionarnih lopti sa unutrašnjim zatvaranjem šavova.

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu, što pokazuju naša testiranja i svi zadovoljni igrači koji uživaju u fudbalu i futsalu sa Memoris loptama. Osim što dugo traju, zbog kvalitetne izrade ne menjaju svojstva ni posle dugotrajne upotrebe.

Maloprodajna cena: 56,00 € M1204 FIFA A Futsal
Maloprodajna cena: 42,00 € M1202 Tornado Futsal
Maloprodajna cena: 40,56 € M1216 MASTER Futsal “New”
Maloprodajna cena: 33,54 € M1217 THE FIRST Futsal “New”
Maloprodajna cena: 31,98 € M1220 DOMINATE Futsal “New”
Maloprodajna cena: 31,98 € M1219 RESPECT Futsal “New”
Maloprodajna cena: 31,20 € M1213 Force Futsal “New”
Maloprodajna cena: 30,42 € M1218 WINNER Futsal “New”
Rezultati 1 - 8 od 15

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

27 novembar 2015
25 novembar 2015
27 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, Koče Kapetana 86, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search